Panda Velká

15. března 2008 v 9:25 | verča |  referátky

Panda Velká


Panda Velká

Třída:savci
Řád:šelmi
Čeleď:medvědi
Výška:stojící samec 1,5 metru,samice bývají o něco nižší
Hmotnost:až 120 kilogramů
Výskyt:jihozápadní čína

Zajímavost
Panda velká se denně věnuje šesnáct hodin i více hodin příjímání potravy,ale za tuto celou dobu stráví jen tolik,co sežera za tu necelou hodinu.Panda velká má nejsilnější stoličky ze všech šelen na světě.Sežerou až 12-14 kiligramů za jednu hodinu trávy a lystí ze stromů.


Ohrožení
Žije jen 1000 kůsů a to v 28 oblastech na severu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Které zvíře máš nejradši?

delfíny 20% (6)
Koně 16.7% (5)
kočky 6.7% (2)
psi 26.7% (8)
žáby 10% (3)
lvi 20% (6)

Komentáře

1 kentys kentys | 19. března 2008 v 17:36 | Reagovat

ahojky jjj Bejůůů máš mos klásnej blogísek:-*mno a já bych odpověděla na ty otázky

1.Jaro

2.16

3.mamka

4.teta

5.škola

mno a toe všechno:-Dměj se hezky a fakt ti chválím blog;-)papapapa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama